Hogyan válj pozitív beállítottságúvá? Tudd meg most!

A gondolkodás kreatív. Minden gondolat, legyen az jó, vagy rossz, kreatív és materiális dolgokhoz vezet. Ezért kell megtanulnunk pozitívvá válni!

A környezetünk és minden élményünk az életben a szokásos és uralkodó gondolataink eredménye.

A negatív gondolatok árulkodhatnak számunkra olyasmiről, mely figyelmet igényel. De ami innentől következik, az csak rajtad múlik! - hisz a kétséges üzenetekkel kapcsolatban gondolkodhatsz pozitívan vagy negatívan, TE DÖNTÖD EL! Sok ember tévedésbe esik, mikor a negatív eseményeket nem tanulási folyamatként fogja fel és továbbra is tanácstalanul és áldozatként érzi magát, miközben másokat hibáztatnak azért, amit ők maguk követtek el.

Nem vagy egyedül. Nem vagy reménytelen. Élsz és te vagy te magad.

A DÖNTÉSED IS TE VAGY! OPTIMISTÁN vagy PESSZIMISTÁN akarsz élni?

Lépések

1. Ismerd be, hogy vannak problémák.

Nem tudod megváltoztatni őket, ha nem ismered be a hibákat. Fogadd el a tényt, ha negatív voltál vagy inaktív! Ez megkönnyíti majd, hogy pozitívvá válj!

2. Állíts fel célokat magad elé!

A célok sokkal pozitívabb hozzáállást eredményeznek a mindennapi sikerekhez. Azok, akiket untat az életük és úgy érzik, hogy megrekedtek, általában depresszióssá válnak azokon a területeken, ahol semmilyen céljuk sincsen, - így nem is fejlődnek tovább.

3. Értékeld a barátaidat!

Értékeld az életedben lévő embereket, akik jóban-rosszban kitartottak melletted! Sorold fel magadnak, hogy mikor segítettek neked! Ez segít, hogy pozitívabbá válj és adandó alkalommal te is biztosan a segítségükre kelsz. A barátok követik egymást tűzön-vízen keresztül. Légy pozitív hát és érezd magad szerencsésnek, hogy vannak barátaid!

4. Realizáld, hogy tényleg minden a fejedben történik!

Ami a fejedben zajlik, az tényleg meghatározhatja a tetteidet és döntéseidet, legyenek azok pozitívak, vagy negatívak. Ha mindig csak negatívan gondolkodsz, akkor egy örökösen negatív személlyé is válsz. Sokkal jobb, ha pozitív gondolatokat hordozol a fejedben!

5. Kerüld a negatív befolyásokat!

Legyen az egy közeli barát, vagy akár családtag, ne toleráld a rossz viselkedését, állandó siránkozását! Tartsd távol magad tőle, hogy ne sérülhess meg általa!

6. Találj egy pozitív mottót!

Tartsd egy cetlire írva ezt a pozitív gondolatot a zsebedben, vagy a táskádban és néha olvasd el, hogy jól az emlékezetedben maradjon! (vagy szerezz be egy Optimista kártyacsomagot.)

7. Fókuszálj a víziódra és a befektetett energiádra, így biztos új és pozitív emberré válsz!

Sokkal könnyebb előidézni a változást, ha azt tudatosítod magadban és megváltoztatod a gondolkodásmódodat. Nem tudjuk mindig kontrollálni, hogy mi történik az életünkben, de némi energiabefektetéssel kontrollálhatjuk, hogy mi van a fejünkben!

8. Kreálj egy saját kis világot!

Ha több sikerre vágysz, fókuszálj minden téren azokra a dolgokra, melyben már sikeres vagy! Ha több szeretetre vágysz, fókuszálj azokra az emberekre, akik most is törődnek veled és a bőséges szeretetre, melyet másoknak tudsz adni! Ha jobb egészségre vágysz, gondolj arra, hogy milyen téren örvendsz kicsattanó egészségnek és így tovább!

9. Képzeld el, hogy máris egy pozitív ember vagy és szereted az életedet!

Az egyetlen ellenálló erő közted és a boldogság utáni vágyad között az, hogy nem vagy boldog amiatt, ahogy gondolkodsz. Ez az apró tény sokakat visszatart attól, hogy elérjék a boldogságot. Ha folyton arra gondolsz: "az életem kész csőd!", akkor az életed valóban rossznak fog tűnni!

10. Mosolyogj idegenekre!

Ez egy jó módja annak, hogy pozitív maradj!

11. Hallgass pozitív zenét!

Ez is nagyszerű alternatívája, hogy pozitívvá válj!

12. Légy önkéntes, vagy segíts másokon!

A másokon való segítségnyújtás segít, hogy boldogabbnak lásd a saját életedet. Jobban érzed magad a bőrödben és jó embernek tartod majd magad.

13. Helyettesítsd a negatív gondolatokat valami pozitívval!

Minden szituációnak lásd az előnyös oldalát! A legtöbb helyzetben vannak prok és kontrák, neked kell eldöntened, hogy melyikre koncentrálsz! Ha azt gondolnád, hogy valami nem túl szerencsés, akkor gondolj máris az ellentettjére! Ha elég hosszú ideig teszed ezt, nagy változást hozol létre életedben! Mondd magadnak, hogy "képes vagyok rá!" többször, mint azt hogy "nem vagyok rá képes!"

14. Használd a vonzás elvét!

A tetteid és gondolataid pozitívak, vagy negatívak, akár a mágnes! Ha elkerülöd a problémákkal való törődést, akkor azok csak tetéződnek, vagy még rosszabbá válnak és a negativitásod uralja az egész napodat, sőt, előbb-utóbb az egész életedet! Ha azonban pozitívan gondolkodsz, akkor sokkal hatékonyabban cselekszel, könnyebben eléred a céljaidat is, ez pozitív hozzáállást szül, mely újfent a pozitív eseményeket vonzza majd magához.

Tippek

- A fejlődés előfeltétele, hogy a gondolataidat a befektetett energiáidra összpontosítsd: a fejlődés egyben sikert is jelent. Tudd, hogy ennek megértése inspirál majd arra, hogy révbe szállj azért, amit valóban kívánsz az élettől! Ha az eseményeket pozitívan könyveled el magadban és a gondolataidban, akkor nem lesz olyan cél, amiben ne érnél el fejlődést. Az elkötelezett célok igen erősek!

- Gondold át, hogy mire vágysz (ez egy cél) és ne azt, hogy mit nem akarsz (ez egy gond)! A célok vezette tettek pozitív gondolkodást kívánnak!

- Találj néhány pozitív dolgot, amit mondanál magadnak és ismételd őket gyakran! Használj kijelentéseket, mint " Nagyon pozitív ember vagyok.", "Nagyon alkalmazkodó vagyok.", "Bármire képes vagyok, ha gondolatban összpontosítok rá.", "Meg tudom csinálni."!

Tetszik, ugye?

- Győződj meg arról, hogy egy lényeges cél érdekében részesíted előnyben a pozitív gondolkodást, azért, hogy javítsd a saját és mások életének minőségét!

- Ne gondold, hogy félig üres a pohár, hanem azt, félig tele van!

- Nyomtasd ki ezeket az instrukciókat és tartsd őket látótérben! Vagy szerezz egy optimista kártyacsomagot, az mindig kéznél lehet!

- Ne add fel! A jó szokások felválthatják a rosszakat az állandó állhatatosságnak köszönhetően!

- Ne lógj negatív emberekkel, mert te is azzá válsz! Légy pozitív emberekkel és te is pozitív leszel!

Figyelmeztetések

- Tartózkodj az olyanoktól, akik nem akarnak pozitívak lenni! Figyelj fel a pozitív emberekre és ne hibáztasd a múltadat! Fogadd el és bocsáss meg mindent, de ne nézz vissza!

- Mindig lesz valaki, aki kikezdi majd a pozitív hozzáállásodat! Ne hagyd, hogy zavarjanak, feldúlják gondolataidat, lebeszéljenek vágyaidról, - egyszerűen nézz át rajtuk és hagyd, hogy a múltjukba és a boldogtalanságukba merüljenek! Nem fognak úgysem megváltozni, csak, ha készen állnak rá!

- Ne ess át a ló túloldalára a pozitív gondolkodásmódban Győződj meg arról, hogy folyton tanulsz a múltadból és a korábban elkövetett hibáidból, a negatív dolgokból, melyek történtek veled!

Te is boldog, kiegyensúlyozott és optimista akarsz lenni 365 nap múlva?

Garantáljuk, hogy az leszel! Szerezd be magadnak az Optimista kártyát és változtasd meg az életedet MOST AZONNAL!